Tilaus ja maksaminen

Jätettyäsi tilauksen saat automaattisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Tarkista tiedot ja mikäli sinulla on korjattavaa, ole mahdollisimman pian yhteydessä myymäläämme puhelimitse tai sähköpostitse.

Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Mikäli haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, käytössäsi on Jousto.

Kännykkämaksamista (Pivo, MobilePay) käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.